Aktuellt

Föreläsning i Falun 28 augusti

Stolthet – en outnyttjad resurskälla! Är du verksam i Dalarna och intresserad av hur ni kan nyttja stolthet i er organisation? Den 28 augusti föreläser vi hos Ageniuz, inbjudan och mer info här. Anmäl dig till ulf.alexandersson@ageniuz.com eller 070 – 260 50 00

Skapad: 24 maj, 2019 Läs mer ...


Föreläsningsturné Läkarsekreterarforum

Föreläsningsturné Läkarsekreterarforum -hösten 2019. Är du medicinsk sekreterare, vårdadministratör, läkarsekreterare eller arbetar med kundmottagning? Vi är glada att berätta att vi föreläser och håller workshop om ’Stolthet’ som del av ett digert program. Anmälan via Läkarsekreterarforum. Såklart går det att beställa vår bok ’Stolthet som strategi’ vid registreringen. Program i PDF här    

Skapad: 23 maj, 2019 Läs mer ...


Stolthet som strategi på Norrlands största konferens inom IT och digitalisering

Vi, Elin Alsiok och Caroline Stenbacka Nordström, föreläser om Stolthet som strategi vid Good Tech Conference i Sundsvall torsdag den 17 oktober. Här går det att läsa mer och anmäla sig till konferensen. 

Skapad: 13 maj, 2019 Läs mer ...


Boka föreläsning om stolthet – nu i samarbete med SAJ

SAJ har ett brett nätverk av föreläsare, moderatorer och experter. Vi ser fram emot samarbetet där vi tillsammans får möjlighet förmedla Stolthet som strategi till organisationer och företag. Stolthet ger effekter på hur medarbetare mår, på organisationens lönsamhet och framgång. Stolthet – en outnyttjad resurskälla!    

Skapad: 8 maj, 2019 Läs mer ...


Nytt samarbete: Experter hos agenturen Ageniuz

Vi samarbetar nu med agenturen Ageniuz inom utbildning, processledning och organisationsutveckling. Ageniuz beskriver oss som ”Experter inom stolthet, bemötande och organisationsutveckling.” Fantastiskt roligt att bli presenterade bland nationella och internationella experter!  

Skapad: 29 april, 2019 Läs mer ...