Tjänster

Vi utvecklar er interna stolthet tillsammans med er, digitalt eller fysiskt, genom skräddarsydda föreläsningar, utbildningar och workshops för alla typer av organisationer, företag och föreningar. Handledning, enskilt eller i grupp, finns som komplement och uppföljning.  

Det märks om en organisation är stolt eller inte. Det syns på kroppshållningen hos medarbetarna, det kommer till uttryck i bemötandet av kunder och det påverkar klimatet på arbetsplatsen.


Streamad föreläsning: Stolthet som strategi – en outnyttjad resurskälla 45 min

En streamad föreläsning om betydelsen av stolthet i organisationer. Stolthet är livsviktig – särskilt NU när alla resurser behövs! Det märks om en organisation är stolt eller inte. Stolthet bidrar till välmående, lönsamhet och framgång.

Mer information här: Streamad föreläsning_Stolthet som strategi – en outnyttjad resurskälla.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om innehåll och teknisk lösning.


Föreläsning: Stolthet – en outnyttjad resurskälla 45 min

Vad är stolthet egentligen? Vilka effekter och möjligheter visar forskning? Hur går det att arbeta konkret för att öka känslan av stolthet?

Låt er inspireras i föreläsningen som presenterar Stolthet som strategi och metoden Stolt Bemötande. Med fokus på organisationers behov av stolta uttryck hos medarbetare och ledare delar vi med oss av framgångsfaktorer för intern stolthet. Ni får konkreta förslag på hur ni kan påbörja er process i praktiken.

Maila oss – vi designar ett skräddarsytt förslag på inbjudan till er aktivitet!


Föreläsning och en workshop 2 x 45 min

En process som presenterar Stolthet som strategi och metoden Stolt Bemötande. Tillsammans påbörjar vi processen med att nå en stolt organisation utifrån grundläggande framgångsfaktorer. Föreläsning och processledning av gruppen utifrån tekniken Stolthetsreflektion. Bok ingår.


Föreläsning och två workshops 3 x 45 min

Efter en inledande föreläsning om Stolthet som strategi och metoden Stolt Bemötande koncentrerar vi oss på att uppskatta det egna värdeskapandet i organisationen och att uttrycka stolthet. Vi fokuserar på processledning utifrån tekniken Stolthetsträning –med syfte att öka den organisatoriska stoltheten hos er.


 Organizational pride – a resource to be discovered 45 min

An organization where people communicate genuine pride is attractive!

Pride is a unique resource to be discovered – for the benefit of individual health and wellbeing of employees – and for the profitability and future of the organization. “Customers are able to see if I’m proud in my work”  – a statement that invites us all to start working with the feeling of pride in a conscious and systematic way. When working with pride, the whole organization can grow a sustainable competitive advantage from within.


Organisationsanpassade stolthetsutbildningar

Vi utformar skräddarsydda utbildningsinsatser utifrån era behov.