Vi välkomnar 2021

Nu startar vi ett nytt år, mitt i en pågående pandemi. Det är skönt med tydligt sikte inställt framåt i tiden – på en ljusnande framtid. Vi är inte ensamma om att samtidigt ha många känslor kring året som gått och året som inleds. Det är mycket som är utmanande och som kan kännas svårt.

Därför fokuserar vi på tillit och tålamod – och tacksamhet. För tacksamhet är en känsla som också kan göra det lättare att känna stolthet. När en har åstadkommit något som kändes svårt att göra, då finns skäl att känna sig tacksam och stolt över av att ha gjort något bra. Något som är viktigt och som kändes utmanande!

Nu är kunskap om stolthet väldigt viktig – för stolthet är en alldeles unik känsla. Det visar forskning – och därför finns det anledning att arbeta medvetet och aktivt med sin egen och organisationens stolthet! Så att alla vill vara med – och uttrycka autentisk stolthet! Tillsammans.

När organisationen har en gemensam kunskap och ett gemensamt språk – då blir det lättare att omfamna de gemensamma målen och med större sannolikhet navigera rätt för att nå den organisatoriska stoltheten.

Ta kontakt för information om vår livestreamade föreläsning och workshop. Vi ansvarar för teknik, pedagogik och logistik. Vi ses! /Elin & Caroline