Gärna lite extra spotlight nu!

Föreställningar har ställts in med kort varsel, människor har fått vända i dörren, både bubbel och surr i receptioner har fått vänta. Att träffa människor i publik och organisation är något många saknar väldigt mycket, även vi som ställt om till en scenografi som mest är digital idag. Samtidigt imponeras vi av alla som arbetar allt mer intensivt med att leverera värde och hålla fokus.

Visst är de många, de som behöver applåder här och nu – vi ber gärna om att ljusteknikern slår på en extra spotlight! Visst är det nu som applåderna ska runga, det är nu vi alla behöver ta initiativ att hylla både stort som smått ­– både varandra och alla andra i organisationer och företag som skapar sina värden.

Vi applåderar alla värdeskapare och vill Kickstarta 2021 med att ta känslan av stolthet på allvar! Känslan är en färskvara, något vi behöver prioritera extra nu. Vem vill du applådera?

 

Välkommen att boka en livestreamad föreläsning med tillhörande workshop för era medarbetare. Ta del av konkreta verktyg för att öka känslan av stolthet i just er organisation. Vi ansvarar för teknik och pedagogik och postar vår bok ’Stolthet som strategi’ till samtliga medarbetare.