En ny verklighet tar form i vår

I januari såg vi fram mot ett år då vi även skulle föreläsa i våra nordiska grannländer. Vår verklighet har påtagligt förändrats sedan dess och i våra roller som entreprenörer vill vi gärna dela med oss av några reflektioner. Redan i februari månad på tåget mot uppdrag i Norge hade vi på känn att verkligheten var på väg att ändras. Vi anade inte omfattningen av det som var på väg att hända, när Wuhan och Kina var på allas läppar. Snabbt blev det mars månad. Vi hann checka in på flygplatsen och komma fram till gate, när vår kund ringde och bekräftade: ”Vänd om, vi måste flytta fram!”. Inom bara ett par dagar var nästan alla våra uppdrag ombokade till hösten. Det var inte längre tillåtet att utföra vårt arbete i den form som vi tidigare gjort, till följd av pandemin.

 

Vi tänker om. Vi tänker hur. Ur alla vinklar, aspekter och ser många möjligheter. Vi kopplar upp och ringer upp – skapar nya kontakter och hittar spännande samarbeten. De flesta tror att det snart ska vara framtid, en framtid som påminner om det som var förr.

 

April månad visade att ”ställa om” är mer aktuellt än enbart ”öppna upp” igen. Det vi vet med säkerhet är att vi vill fortsätta skapa värde och se människor känna in de värden som de skapar. Vi vill fortsätta se människor sträcka på sig och känna sin stolthet för att deras arbete är viktigt. Sköna maj – välkommen! Vi är alla med och låter den nya framtiden gro, en framtid som inte är som då. Det som är sig likt är att människor vill fortsätta mötas. Människor vill känna och uttrycka sin känsla av stolthet. Det blir ännu viktigare med en gemensam retorik om vad stolthet är och hur vi utvecklar vår gemensamma stolthet. Ett stolt bemötande kommer vara ännu mer betydelsefullt och vi kommer att mötas på ännu fler platser och i ännu fler former – både digitalt och fysiskt!

 

Så: nu växlar vi upp ytterligare med vår live streamade föreläsning ”Stolthet som strategi – en outnyttjad resurskälla!” med tillhörande workshops med syfte att stärka den interna stoltheten i organisationer. För nätverksträffar, företagsevent, medarbetardagar – möjligheterna är egentligen oändliga! Kontakta oss gärna här för ett förslag på hur en livestreamad skräddarsydd föreläsning kan se ut för er.